Disposem d’una consulta ortopèdica per poder-te atendre en les millors condicions, de manera personal i propera, podent-te provar els productes ortopèdics amb tota comoditat, i mantenint en tot moment la privacitat.


Si un metge o facultatiu t’ha receptat o recomanat l’ús d’un producte ortopèdic, vine, te l’ensenyarem i te’l podràs provar, per poder trobar la talla que se t’ajusti millor.

Després d’una operació de mastectomia, de manera professional i personal t’indicarem quin és el tipus de pròtesis preferent que millor t’anirà.

Si necessites unes mitges de compressió, ja siguin per evitar els edemes o per a descans circulatori. Vine t’assessorarem. T’indicarem en el teu cas si el més idoni és una mitja curta, mitja llarga o panty, et pendrem les mides per trobar la talla que millor t’anirà i et resoldrem tots els dubtes que tinguis oferin-te producte de qualitat.

Si vols visitar-te per un professional sanitari especialitzat, ja sigui un traumatòleg, osteòpata, fisioterapèuta o podòleg i no saps a quin anar, nosaltres et podem donar les referències dels professionals sanitaris més qualificats en cada camp segons les teves necessitats.

Explica’ns quin és el teu problema i et trobarem la solució.