Ortopèdia Batallé de Rubí aposta per l’ esport saludable!

A Ortopèdia Batallé de Rubí estem implicats amb l’esport saludable i en la seva promoció, per això vam estar presents en el Torneig aniversari del club Padel Indoor Rubí, celebrat el passat 10 i 11 d’octubre.

El torneig va ser tot un esdeveniment, tres dies de padel, salut i diversió.

Amb més de 120 participants inscrits, amb partits organitzats en cuatre categories masculines, dues de femenines i una de mixta. Tothom va poder competir amb contrincants del seu nivell, fent que hi haguessin partits molt disputats, captant l’interès dels altres jugadors i dels espectadors que havien anat a disfrutar dels partits.

IMG_0592 IMG_0609

Les sis pistes del Padel Indoor Rubí treien fum amb amb tots els partits organitzats.

Des d’Ortopèdia Batallé volem destacar i felicitar els vencedors del torneig de les diferents categories:

1 ª M: Juanlu

Blanco i Antonio Rios

2ª M: Mireia Gol i Txell Gol

3ª M: David Diaz i Cristian Menchen

3ª F: Trini Villegas i Montse Bosch

juanlu blanco y antonio rios Mire Gol y Txell gol

També volem felicitar a tots els participants que van competir en el torneig.

Per promocionar la salut en l’esport, des de l’Ortopèdia Batallé de Rubí vam col·laborar amb l’organització del torneig aportant:

  • Mostres per a cada participant de la Crema especial per escalfar OXD Emulsión hidratante calor intenso.

Emulsion hidratante OXD calor intenso - Ortopedia Batalle Rubi

 

La Crema OXD Emulsión hidratante calor intenso és una crema especialment dissenyada per a l’escalfament abans d’una activitat esportiva. S’aplica sobre el grup muscular on  es vol actuar, amb un lleuger massatge. La seva fórmula fa que s’apliqui bé sobre la pell i s’absorveixi. L’ escalfor que proporciona la crema, juntament amb els exercicis recomants d’escalfament, permet estar a punt per realitzar la pràctica esportiva en millors condicions i evitar posibles lesions musculars i estrabades. Cal recordar que abans i després de la pràctica esportiva és molt recomanable i no ens hem d’oblidar de l’escalfament i dels estiraments.

    • Samarreta tècnica de la marca esportiva McDavid.

 

  • Cinchas rotulianas de McDavidés un complement molt indicat per a la pràctica esportiva sobretot quan aquesta està molt implicat el tren inferior. El treball dels músculs de la cuixa (el cuàdriceps) sobre el tendó rotulià que s’insereix en la tibia pot arribar a sobrecarregar-lo causant inflamació i dolor. Aquesta dolencia ens pot obligar a deixar de practicar durant unes setmanes l’activitat esportiva que tan ens agrada.

 

  • cincha-epicondilitis-ajustable-mcdavidCinchas per epicondilitis de McDavid:  és un producte molt recomanable per a esports com és el padel en que colpegem la pilota amb una raqueta. En certs casos aquesta repetició successiva pot inflamar el tendó situat en el colze. L’ús de la cincha tan el podem aplicar un cop el dolor ja està instaurat, com de forma preventiva abans que ens faci mal, i d’aquesta manera poder seguir disfrutant d’un esport saludable com el padel.

 

 

Des d’Ortopèdia Batallé de Rubí volem promocionar l’esport saludable. Per augmentar els beneficis per a la salut de la pràctica esportiva, i volem posar l’accent en l’importància de la prevenció a l’hora de practicar esport per evitar lesions.

Posem a la seva disposició una selecció de productes d’ortopèdia esportiva tan en el nostre aparador virtual que el trobarà en aquest enllaç: Ortopèdia esportiva , com al nostre punt de venta d’ ortopèdia a farmàcia Batallé ubicada a Rubí.

Si té alguna consulta o dubte sobre ortopèdia esportiva, o no troba algún producte truqui’ns al 93 699 04 30 o envii’ns un email a ortopedia@ortopediabatalle.com i atendrem la teva consulta.

 

 

by Maria Sastre Cortés

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *