Molts dels nostres clients, que coneixen bé els nostres serveis i productes són de Les Fonts de Terrassa, i volem agrair la seva confiança amb nosaltres. Per aquest motiu els hi oferim un servei gratuït d’ entrega a domicili dels productes d’ ortopèdia a qualsevol punt de Les Fonts de Terrassa.

 

Ortopèdia Batallé és l’ ortopèdia de Farmàcia Batallé, ubicada a Rubí, format per un equip amb més de 15 anys d’ experiència en tècniques ortopèdiques i podològiques.

Posem a la seva disposició aquest aparador virtual on podrà trobar informació dels productes i resoldre dubtes i consultes, a més de tots els nostres serveis que disposem al nostre punt d’ atenció que és a Farmàcia Batalle.

Consulta ortopèdica: per poder-te atendre en les millors condicions, de manera personal i propera, podent-te provar els productes ortopèdics amb tota comoditat, i mantenint en tot moment la privacitat.

Ortopèdia a mida: Com especialistes en ortopèdia, a part de fer les adaptacions selectives als productes ortopèdics, quan la versió estàndard d’ aquests no poden realitzar la seva funció, nosaltres et podem facilitar productes fets a mida.

Ortopèdia esportiva: La pràctica esportiva és molt saludable, però és recomanable realitzar-la amb coneixement i preparats per prevenir lesions. Si practiques un esport de contacte nosaltres t’adaptem el protector bucal, imprescindible en esports com el taekwondo, o el hoquei i recomanable en basquet i futbol.

Ortopèdia per a gent gran: A Ortopèdia Batallé oferim solucions als diferents reptes que sorgeixen en l’envelliment, ja sigui de mobilitat per ser autònoms a casa i al carrer, de descans amb solucions específiques per al llit, per al bany per poder-lo adaptar a noves necessitats i pels petits actes de la vida diària que passem de poder-los fer sense cap tipus d’ esforç a complicar-nos del tot intentant obrir un pot de vidre o una llauna.

Si és de Les Fonts de Terrassa i té alguna consulta d’ algun producte o servei no dubti en trucar-nos al 93 699 04 30, o enviar-nos un email a ortopedia@ortopediabatalle.com.