Ortopèdia Batallé participa a ” Botiga al Carrer de Rubí” on donem a conèixer el producte “Ensure” i ” EPA plus Col.lagen hialurònic”

A Ortopèdia Batallé vam participar el dissabte 20 de Juny a la Botiga al Carrer de Rubí. Vam poder apropar els nostres productes a tota la gent que va passejar aquest dissabte al centre de Rubí, entre Avinguda Barcelona i Francesc Macià.

Botiga carrer 2 Botiga carrer 3

Dissabte va fer un molt bon dia de sol, i l’afluència va ser molt important, el carrer anava ple de gent matí i tarda, veient les diferents parades que hi havia muntades de les moltes botigues de Rubí.

En anteriors edicions vam sortir i donar a conèixer caminadors de rodes i rollators, scooters elèctrics i cadires giratories adaptades a la banyera.

Aquest any vam voler donar a conèixer l’Ensure i el Epa plus Col·lagen Hialurònic, dos suplements alimentaris molt interessants.

epa plus col.lagen hialuronic

L’Epa plus Col·lagen Hialurònic, és un bon complement per a la protecció de les articulacions. Les articulacions uneixen els ossos mitjançant el cartíleg. El qual és teixit connectiu que facilita el moviment de l’articulació i que fa que llisquin les dues superficies articulars amb el mínim fregament possible. A part, el cartíleg amorteix l’impacte entre els ossos en activitats del tot quotidianes com pot ser caminar, saltar i córrer.

El col·lagen i l’àcid hialurònic ajuden a mantenir en condicions la superficie del cartíleg com lubricada l’articulació millorant la qualitat del líquid sinovial.

És per aquest motiu que mantenir les articulacions en bon estat, és sinònim d’una major qualitat de vida.

El desgast del cartíleg fa que arribin a fregar el ossos provocant incomoditat i dolor que pot arribar a cronificar-se. La incidència d’aquests problemes tan es pot donar en esportistes com en persones d’edat avançada. Els primers, pel desgast repetitiu que pateixen les articulacions durant la pràctica esportiva i les persones d’edat avançada, pel pas dels anys on el desgast del cartíleg dóna lloc a l’artrosis.

L’Ensure és un complement alimentici dissenyat i formulat per millorar la nostra qualitat i salut muscular. És una font de nutrients adequats en les quantitats més idònees per mantenir la nostra energia i la sensació de benestar. Ens aporta calci, Vitamina D, proteïnes i el complex HMB, un component derivat de l’aminoàcid leucina que redueix la degradació de les proteïnes del cos, ajudant a mantenir la massa muscular.

ensure

Hi ha diferents situacions que fan que perdem massa muscular. Sobretot les persones grans, pateixen situacion on tenen menys gana i els és difícil de mantenir una dieta equilibrada. També en l’estrès (situació molt extesa en l’època en que vivim) no mengem de la manera més adequada i de vegades descuidem la carn (font de proteïnes necessàries per al cos).

L’Ensure és un bon complement per prendre’l cada dia, com un batut a mig matí o a mitja tarda o després dels àpats.

A Ortopèdia Batallé de Rubí podrà comprà aquests 2 productes, L’ Ensure i el Epa Plus Col.lagen Hialurònic i resoldre qualsevol dubte referent a la seva salut.

Ortopedia Batallé de Rubí apuesta por la práctica del deporte saludable

En Ortopedia Batallé de Rubí estamos implicados con el deporte saludable y en su promoción, por eso estuvimos presentes en el Torneo aniversario del club Pádel Indoor Rubí, celebrado el pasado 10 y 11 de octubre.

El torneo fue todo un acontecimiento, tres días de pádel, salud y diversión.Con más de 120 participantes inscritos, con partidos organizados en cuatro categorías masculinas, dos de femeninas y una de mixta. Todo el mundo pudo competir con contrincantes de su nivel, haciendo que hubieran partidos muy disputados, captando el interés de los otros jugadores y de los espectadores que habían ido a disfrutar de los partidos.

2

3

 

 

 

 

 

 

Las seis pistas del Pádel Indoor Rubí sacaban humo con con todos los partidos organizados.

Desde Ortopedia Batallé de Rubí queremos destacar y felicitar los vencedores del torneo de las diferentes categorías:

1 ª M: Juanlu Blanco i Antonio Rios

2ª M: Mireia Gol i Txell Gol

3ª M: David Diaz i Cristian Menchen

3ª F: Trini Villegas i Montse Bosch

 

5

4

 

 

 

 

 

 

También queremos felicitar a todos los participantes que compitieron en el torneo.

Para promocionar la salud en el deporte, desde Ortopedia Batallé de Rubí colaboramos con la organización del torneo aportando:

  • Crema-hidratante-OXD-calor-intenso-Ortopedia-Batale-RubiMuestras para cada participante de la Crema Especial  OXD Emulsión Hidratante Calor Intenso.Esta  Crema Especial es una crema especialmente diseñada para aplicar en el calentamiento antes de la práctica deportiva. Se aplica en la zona muscular donde se quiere que actúe , dando un ligero masaje. Su fórmula hace que sea de fácil aplicación y absorción. La calor que proporciona la crema juntamente con los ejercicios de estiramientos previos, permite estar en las mejores condiciones para la práctica deportiva y así evitar posible lesiones. Recordar

    que tanto antes como después de la práctica deportiva es recomendable hacer los estiramientos correspondientes.

 

  • Camiseta técnica de la marca deportiva McDavid.
  • Cintas rotulianas McDavid: es un

    complemento muy indicado para la práctica deportiva sobre todo cuando esta está muy implicado el tren inferior. El trabajo de los músculos  del muslo (el cuadríceps) sobre el tendón rotuliano que se inserta en la tibia puede llegar a sobrecargarlo causante inflamación y dolor, el cual nos puede obligar a dejar de  practicar durante unas semanas la actividad deportiva que tan nos gusta.

cincha-epicondilitis-ajustable-mcdavid

  • Cintas para epicondilitis de McDavid: es un producto muy recomendable para deportes como es el pádel en que golpeamos la pelota con una raqueta. En ciertos casos esta repetición sucesiva puede inflamar el tendón situado en el codo. El uso de la cincha tan lo podemos aplicar un golpe el dolor ya está instaurado, como de forma preventiva antes de que nos haga daño, y de este modo poder seguir disfrutando de un deporte saludable como el pádel.

 

Desde Ortopedia Batallé de Rubí queremos promocionar el deporte saludable. Para aumentar los beneficios para la salud de la práctica deportiva, y queremos hacer hincapié en la importancia de la prevención a la hora de practicar deporte para evitar lesiones.

Ponemos a su disposición una selección de productos de ortopedia deportiva tanto en nuestro escaparate virtual que lo encontrará en este enlace ortopedia deportiva como en nuestro punto de venta de ortopedia en farmacia Batallé ubicada en Rubí. Si tiene alguna duda o consulta llámenos al 93 699 04 30 o envíenos un email a ortopedia@ortopediabatalle.com y le atenderemos su consulta.