La farmàcia

La nostra història

La farmàcia Batallé està ubicada al centre de Rubí. És una farmàcia amb una llarga història que es remunta a l’any 1921, quan la va obrir el Salvador Vilarrubias. Molts clients se’n recorden d’ell i del farmacèutic Manel López (Senyor López tal com l’anomenen els clients), expliquen anècdotes de l’època.

A l’any 1973, la farmacèutica Mª Dolors Batallé, mare de l’actual titular, la va adquirir, i al llarg dels anys, la farmàcia s’ha mantingut en un referent a Rubí.

L’any 2009 s’incorpora l’actual titular, en Marc Carulla Batallé, que segueix la mateixa filosofia d’estar molt a prop dels clients, que moltes vegades són també veïns, i tenir cura de la seva salut.

Imatge Farmacia Vilarrubias. Postal. Cedida Ramon Batalla Galimany GRAN

Des del 1960, la farmàcia ha viscut molts canvis. Primer va ser un canvi important a la façana, malauradament no es va poder conserva la façana històrica. L’any 1990, es va fer una remodelació a l’interior per tal de guanyar espai per atendre millor als nostres clients i més endavant es va realitzar un canvi total del mobiliari interior.

En tots aquests anys cada generació de la farmàcia ha viscut els diferents esdeveniments històrics de la ciutat i sobretot hem conegut les diferents generacions dels rubinencs, donant-se la situació que a la farmàcia hem pesat nadons que ara són àvies i ara pesem els nets i en la seva època els fills.

Ara, aprofitant els avantatges de les noves tecnologies, posem en marxa una nova WEB, on es podran consultar les novetats que tenim, veure els diferents consells de salut o demanar-nos un producte còmodament des de casa.

La farmàcia

El nostre equip

Som un equip format per farmacèutics especialistes en ortopèdia, i tècnics en farmàcia. Els nostres professionals, que compten amb més de 15 anys d’experiència en tècniques ortopèdiques, està en constant formació en els últims avenços del sector. Comptem també amb professionals especialitzats en altres àrees de salut, com dermocosmètica, per tal d’oferir un servei complet i d’alta qualitat als nostres clients.

Per a nosaltres és molt important el benestar i la salut de cadascun dels nostres clients, i per això ens agrada atendre de forma personalitzada, amb un tracte proper i professional.

I amb la voluntat de millorar i complementar el servei que oferim a les nostres instal·lacions de farmàcia Batallé, hem creat la nostra WEB, www.ortopediabatalle.com, on podrà trobar un ampli catàleg de productes d’ortesis de tot tipus: cadires de rodes, pròtesis, plantilles… i una detallada explicació de tots els nostres serveis.